Talon maalaus

Väriaallolla talon maalaus menee kustannustehokkaasti kerralla maaliin


Onko talosi maalipinta hilseilevä? Onko aurinko haalistanut maalia? Kaipaatko talosi julkisivuun uutta väriä?

Siinä yleisimmät syyt maalata talo.

Julkisivun maalaus antaa talolle täysin uuden ja raikkaan ilmeen, mutta mikä tärkeämpää, saa talo runsaasti lisää elinvuosia.

Maalipinta saattaa rapistua ajan saatossa, jonka takia siihen tarttuu herkemmin likaa ja pölyä. Kun julkisivu saa uuden kerroksen maalia, pysyy se paremmin puhtaana ja kiiltävänä.

Toisinaan talon maalipintaan kertyy homepilkkuja, mutta myös tähän ongelmaan on ratkaisu!

Julkisivun homepesun avulla päästään eroon mieltä vaivaavista homepilkuista, joita esiintyy usein vanhemmissa maalipinnoissa.

Kuinka talon maalaus etenee?

Väriaallon periaatteet talon maalauksessa

  1. Julkisivujen kunto tarkastetaan ja arvioidaan homepesun tarve.
  2. Suojataan terassit, laatoitukset ja muut tarvittavat paikat, jotta maali ei sotke ympäristöä.
  3. Suoritetaan homepesu likaisille ja homeisille pinnoille tai kuivaharjataan irtolika pois seinistä. Homepesua vaaditaan, kun seinäpinta on selkeästi likainen tai homepilkullinen.
  4. Kaavitaan hilseilevä maali, pihkavalumat ja muut irtoavat ainekset pinnasta irti. Näin saadaan maalille kova tarttuma-alusta ja varmistetaan tasainen pinta.
  5. Kun maalataan niin maalataan. Eli maalia suditaan paksu kerros peittävän ja suojaavan pinnan takaamiseksi. Maalaus suoritetaan kahteen kertaan väriä vaihdettaessa, vanhan maalipinnan päästyä erittäin huonoon kuntoon ja uudiskohteissa, joissa aikaisempaa maalia ei vielä ole.
  6. Työmaa siivotaan, jonka jälkeen lopputulosta kelpaa ihailla.

Talon maalauksen hinta

Kun tarvitset maalauksen ammattilaisen kilpailukykyiseen hintaan, niin valitse Väriaalto!

Talon julkisivujen maalauksen hinta koostuu monesta tekijästä. Siihen vaikuttavat mm. tarvittavat puhdistustyöt vanhalle maalipinnalle, suojattavat alueet, telineiden tai henkilönostimen tarve, maalit ja tietysti maalaustyö. Keskimäärin omakotitalon maalaus maksaa 3000€-7000€, mutta hinta vaihtelee paljon riippuen vanhan maalipinnan kunnosta, väritoiveista ja asunnon kokoluokasta.

Pyydä meiltä tarjous sinun kohteestasi, se ei maksa mitään!

Tässä esimerkkejä Väriaallon työjäljestä

ENNEN
JÄLKEEN
ENNEN
JÄLKEEN
ENNEN
JÄLKEEN
ENNEN
JÄLKEEN